Köpa valp av oss

Alla valpar föds upp i vårt eget hem ute på landet där de får njuta av en stor inhägnad trädgård. De får utforska och leka fritt i en trygg miljö, vilket är både spännande och nyttigt för dem.

För oss är det viktigt att våra valpköpare känner sig trygga med oss som uppfödare och vet att vi alltid kommer att finnas tillgängliga för att stötta, svara på frågor och ge råd genom hundens hela liv.

Vi strävar alltid efter att hitta de bästa hemmen för våra valpar och nedan kan du läsa lite kortfattat om vad vi förväntar oss av våra valpköpare.

Madde myser med valp
Madde myser med valp

Personligt möte

Innan du köper en valp av oss vill vi träffa dig personligen. Det är alltså inte tillräckligt att vi pratar i telefon eller har e-postkontakt. Våra valpar säljs bara till lämpliga hem och därför är det viktigt att vi får lära känna alla potentiella valpköpare.

Hälsotester

Vi uppmanar alla valpköpare att genomföra de hälsotester som är standard för eurasier, såsom höft- och armbågsröntgen samt kontroll av patella. Genom dessa tester säkerställer vi att valparna är sunda och fria från ärftliga sjukdomar.

Utställning

Självklart tycker vi att det är roligt om du är intresserad av att ställa ut din hund, men det är inget krav från vår sida. Vi fokuserar främst på att hitta ett tryggt och kärleksfullt hem som kan erbjuda ett trivsamt och lyckligt liv för hunden.


Om vi låter som rätt kennel för dig är du varmt välkommen att kontakta oss.